Nyt on sitten se viimeinenkin napanuora ns. leikattu. Kävin itselleni täysin puhtaasti minun hallinassa olevan matkapuhelinliittymän. Otin saunalahden ykkönen+3g, eli äärimmäisen halpa liittymä ja puhelin sitten siihen kimppaan, 16e+puhelut/kk, ei paha. Ajattelin sitten ostaa luurinkin samalla kun kaikki tämän hetkiset ovat olleet porukoitten kustantamia. Puhelin on merkiltään Sony Ericsson ja malliltaan W910i Kent Limited Edition.

1309890.jpg

Tuollainen mutta mustana ja siinä tulee joku muistikortti jossa on Kent:n uusin albumi tvs. Minun piti ensin ottaa Soneran liittymä mutta paikallisesta nimeltä mainitsemattomasta liikkeestä Data-Enter (nimeä ei ole muutettu) ei saanut palvelua joten siirryin vastapäisen puljun tiloihin jossa oli Elisan liike ja hankin tarvitsemani sieltä.

Sen jälkeen kipaisin käymään kirjastossa. Siellä sitten etsin Juha Vuorisen kirjoja, löytyi yksi, Juoppohullun päiväkirja 1, se minulla on omassa hyllyssä Juoppis 2-4 ja Nokimusta seikkailu kirjojen vieressä. Siirryin sitten sarjishyllylle katsomaan olisiko siellä mitään mielenkiintoista. Siinä tovin tutkittuani viereeni pamahti yksi lökäpöksy, muistin siltä ajalta kun siellä lafkassa olin töissä että tämä kyseinen chicagojoumän on täys dorka. Juuri kun kumarsin katsomaan alahyllyn sarjakuva tarjontaa niin tämä pölhökustaa tunki eteen, hyvä ettei saviruukullaan pyyhkinyt suupieliäni puhtaaksi. Katoin siinä hetken tätä urveloa mutta päätin olla avaramielinen ja olin sanomatta mitään. Siirryin tämän pussaan-sua-perseelläni leikin jälkeen DVD hyllyjen eteen, jos siellä vaikka olisi jotain jännittävää. Kattelin niitä devuja kunnes taas tämä pakaroiden tarjoaja tuli viereen. Minulla oli sellaiset mukavat viisikymmentä senttimetriä väliä hyllyn ja itseni välissä ja tämä turbo tunkee juuri siihen 50cm tilaan, häkellyin niin pahasti että olin kompastua ottaessani taka-askeleen. Katoin huuli golfkentän reikänä tätä tolloa. Astahdin vasemmalle jotta näkisin paremmin devujen nimiä niin taas tämä riemuidiootti tunkee eteen. Astuin oikealle ja edelleen se tunkee eteen, siinä vaiheessa palo käämi ja sanoin:
-Viititkö mennä helvettiin edestä, tässä muutkin yrittävät katsoa noita levyjä
Nyt tämä kaali katteli mua hämillään ja sen jälkeen vihaisena, otti levynsä ja lähti. On ihanaa asioida kirjastossa, melkein yhtä hauskaa kuin olla siellä tiskin takana palvelemassa tuollaisia urpoja.

Vein myös sitten nuoremman kissani kassien poistoon, nyt se makaa tai oikeasti se nukkuu tuolla vessanlattialla kyllellään... Silmät auki. Hieman on outoa katsoa kun toinen nukkuu silmät auki. Kun eläinprohvehsoori antoi Aatun niin luulin että se oli kuollu, kyllä se onneksi hengittää. Nyt on sitten hiljaista kuin haudassa.

Jospa sitä katsoisi John Woon Once a Thief (Hollywood versio) ja sen perään Jackie Chanin Thunderboltin kissan virkoamista odotellessa.

Tuitui.