Sen kun tietäisin. En jaksa blogata mitään. Lueskelin eilen näitä omia entryjani ja hyvin huomaa hiipumisen tekstin laadussa. Nykyisin tulee vain sontaa tuutin täydeltä. Ehkä syy on siinä että moni tuttu lukee tätä niin ei voi "anonyymisti" löröttää vielä uskomattomampaa sontaa, tai sitten siinä että ei vain tapahdu mitään konkreettista.

Tekisi mieli vaihtaa kämpässä järjestystä, tunnen olevani kuin skorpioni, kun skorpionin terraariota pitää säännöllisin väliajoin järjestellä uusiksi ettei se tunne itseään vangiksi, siis jos piikkihäntä on lemmikkinä. En vain keksi miten vaihtaisin, pari vaihtoehtoa ehkä olisi mutta aivan kaamean hirveän tuhottoman vastenmielisen urakan takana, hiki siinä virtaisi ja paska lentäisi kaaressa. Enkä kyllä nyt jaksa aloittaa urakkaa, sehän kävisi melkein töistä herranjestas.

Ehkä huomenna voisi yrittää sitä sitten, lökärit jalkaan, reikäinen teepaita niskaan ja huhkimaan, ronttaamaan kamoja pitkin kämppää, tosin juuri nyt tuli mieleen se karmaiseva sähköjohtomeri, niitä tursuaa joka paikasta, yh. Ehkä huomenna, ehkä.

Tänään kurssilla oli äärimmäisen kuivaa, tylsää ellei jopa koomaista. Koko päivä teoriaa, ei kiinnostanut pätkän vertaa. Pari henkilöä sai vapautuksen matematiikasta koska he ovat hyviä siinä, tuolla periaatteella minun pitäisi saadaa piirrostuksesta vapautus, koska olenhan minä niitä palikoita ja esineitä piirrellyt jonkin verran. Vaatetuslinjalla kaikki tikit ja saumatkin piti piirtää läpileikkauksineen ja sitten puupuolella piirrettiin niitä kuvia jossa on kaikki mahdollinen merkitty, projektiot jokaisesta suunnasta, läpileikkaukset, kaikki ja pentuna tuli jo piirreltyä kuvia kolmannessa ulottuvuudessa, eli homma maistuu jo hieman puulle. Mutta saanko minä vapautuksen? No en, siellä sitten joutuu istumaan ja tylsistymään kun piirtää niitä samoja pulikoita kerta toisensa jälkeen. Huoh.

Huomenna voi olla mielenkiintoista, kaikki muut kurssilaiset on tulityökurssilla joten olen itsekseni siellä hallissa, kun kyseisen kortin jo omistan. Ugh.

Jahas, mitähän sitä nyt sitten tekisi. Kai se on kahvin kanssa mietittävä.