...Lauletaan eräässä Outojenheppujen Remmin kappaleessa.

Xbox360:

Jes. Aloitetaan, eli Xbox360 tuli, pelasin, kolme päivää saapumisesta levyasema levisi ja sitten se meni. Palautuksena takaisin Anttilaan ja vaihtavat sen uuteen, koska takuuhan sen korvaa. Mitäs minä olen sitten puuhaillut sen ajan, siitä lähtien kun se masiina levisi? Olin kuin pikkulapsi eräänä jouluaattona Haagassa kun Joulupukki oli tuonut kuusen alle paketteja ja kun yhden paketin sisältä paljastui He-Man lelu (Ei itse He-Man, en muista sen vihulaisen nimeä mutta sillä oli mustat nahkaremmit, silmälappu vasemman silmän kohdalla, haltia korvat ja se käytti puukkoja) riemu oli valtaisa, aito lapsen ilo huokuen ukkeli lähti leikkiin mukaan...

...Eli lähes tuollainen fiilis oli kun kävin postista hakemassa xboxin, kaikki se purkaminen ja osien tutkiminen, ohjeiden lukeminen ja lopulta se pelin laittaminen sinne sisään. Tuota innostusta on aika vaikea mennä täyttämään millään, tai no viinahan on yksi mutta minä juon vasta sitten kun koivuissa on vihreät lehdet, joten pääosin on ollut tylsähköä.

Eilen löysin tähän aivan karmeaan, suorastaan hirveään tylsyyteen (ei vaisinkaan) kuurin, lääkkeen, tropin, poppamiehen huurusopan... Sam & Max: Season 1:n, oijoi kun siinä on hyvä point 'n' click seikkailu.

Mutta lopulta kuuri petti, en voikaan täyttää sillä tätä kammottavaa tyhjyyttä minkä Xbox360 nyt minulle väliaikaisesti tuotti. Tämä minun armas, My Love, My Hate, My Everything nimeä kantava kannettavan tietokoneeni näytönohjain on lopullisesti sanonut itsensä irti huvittelun turmelemasta 3D ja vähänkin näytönohjaimen tehoja vaativien pelien maailmasta. Lyhyesti siis, näyttis on totaalisen paskana ja sen takia en voi pelata koneella.

Elokuvia:

Olen sitten katsonut leffoja kun muutakaan en ole keksinyt, Ghostbusters oli oivallinen nostalginen trippi, hankkisin sen DVD-hyllyyn jos olisi suurempi innostus ja ylimääräisiä oravannahkoja ja reikäkiviä, todella hyvä komedia, originelli, ei ole toista samankaltaista elokuvaa vain huonoja plagiointeja. Ghostbuster 2:nenkin tuli katsottua, tosin ei niin intensiivisesti kuin ensimmäinen. Danny the Dog tuli katsottua myös, Jet Li ja Morgan Freeman, varsinkin se Morgan Freeman, ehdoton suosikkinäyttelijä. Lucky Number Slevin yllätti täysin, hyvin rakennettu juoni ja kukas siinä näyttelee? Herra John McClane, likainen Bruce Willis. Paksuna leffakin tuli katsottua mutta ei yltänyt siihen hypeen mikä siitä leffasta saatiin aikaan, tavallista parempi komedia nykypäivänä ei muuta. Epic Movie oli paska, kaksi kohtaa sai muutaman hyväksyvän hymähdyksen, ja kuinka monta noita Movie loppuisia parodiakomedioita oikein on? Scary Movie 1-1000, Road Movie ja mitä niitä on. Ensimmäinen Scary Movie oli hauska koska se oli jollaintapaa originelli. Jos en nyt väärin muista niin Hot Shots oli se ensimmäinen parodiakomedia

Fanipojat, nuo alustahuorat:

Ai että minua ärsyttää ne sellaiset pelipeelot jotka vannovat yhden valmistajan nimeen ja menevät hautaan asti se sama lippis päässä. Nuo viisaat äänitorvet jotka arvostelevat pelit niinkin kuolemattomilla lauseilla kuin "Jos tämä peli olisi tullut pleikka kolmoselle niin se olisi ollut hyvä mutta kun se ei tullut niin sen takia se on ihan paska" tai "Tämä peli tuli vain pleikalle joten äkpoks on paska"...

...

Siis mitä helvettiä, mitä ihmeen pippelin kasvattelua tuokin on? Peli joka ilmestyy vain yhdelle alustalle niin automaagisesti se toinen on ihan hanurista? Eikö se ole hyvä juttu, minun mielestä on. Alustojen pelikirjasto kasvaa, kaikille ilmestyy omanlaisia pelejä. Itseäni harmittaa eniten juuri se että ne samat perkeleen pelit ilmestyy jokaiselle helvetin koneelle, on xbox versio, pleikka 2 versio, pleikka 3 versio, wii versio (joka on yleensä oikeasti ihan paska huonon toteutuksen takia), psp versio, nds versio ja sitten ne vielä ne lukemattomat, Tilt.Tv:n ihannoimat Java versiot.

Ja mitä saamme sitten alan arvostetuissa lehdistä lukea, itse pelistä kerrotaan pari hassua kappaletta ja lopuissa verrataan konsoliversioiden eroja jotka ovat yleensä hyvin pieniä.

Toisin oli silloin muinoin, vaikkakin silloinkin oli monialusta julkaisuja, kun jokaiselle konsolille oli ääretön määrä omaperäisiä yksinjulkaisuja. Nyt tämä homma on mennyt naurettavaksi ja fanipojat, kullit otsissaan haukkuvat toisiaan, ei jumaliste.

Conclusion:

Kurssi jatkuu, rööki palaa ja väsyttää, kai sitä voisi kohta mennä nukkumaan.