Vastausta en tiedä tuohon itsekkään mutta siinä se olla möllötti.

Joo, en jaksa pitää mitää sarjisblogia, kun ei maita tuo piirtäminen.

Ei maistu tämä kirjoittaminenkaan, itse asiassa nyt on taas vähän niinkuin tylsää ettei jaksa kiinnostua mistään vanhasta ja tutusta. Pitäisi saadaa jotain uutta ja tuntematonta.

Tein sunnuntaina päätöksen... Nyt loppui alkoholihuuruinen viihteellä käynti ainakin loppuvuodeksi. Tutinat oli aikamoiset ja rahatilanne ei anna armoa reissujen jälkeen, joten se siitä.

Jostain pitäisi maagisesti taikoa, kuten velhot taikapalloja perseestään, muutama sata euroopan rahaa. Viisi sataa eekkeriä playstation kolomoseen, kaksi ja puoli akustiseen skittaan, seittemisen sataa sähkörumpuihin ja muutama satku noin ihan vain vaikka hurvitteluun... Mutta no joo, noista vaihtoehdoista tuo PS3 kiehtoisi tällä hetkellä eniten, koska olen sieluun ja verta pumppaavaan sydämeeni puhdas "geimer, gaymer, gamer". Ärsyttää kun ei ole varaa ostaa kaikkia niitä huippu entertaimentia mitä taas olisi kaupalla. Mistäköhän se johtunee? Hah, hassu minä, vuoden kolmas neljännes menossa, eli syksy, tuo pelimaailman huippukausista. Vain joulu ehkä pystyy päihittämään pimeän syksyn pelitarjonnan.

Pleikka kolomoselle ois minulle tarjota Little Big Planet, Metal Gear Solid 4, Uncharted Drakes Fortune plus muita mielenkiintoisia. Noiden näin nopeasti lonkalta heitetty läpipeluu aika yhteensä olisi noin abouttia 120h.

Mutta eipäs minulla pienellä puliukolla ole varaa ostaa noita saatikka ite pelimasinaa. Masiinaan saattaisi olla jos saisin jollain ihmeen kaupalla säästettyä 100e neljän kuun ajan, mutta pienillä tuloillani ei säästellä kuin korkeintaan 20e peeeeer kuukausi... jos edes sitäkään.

Miksi muuten Tropicin appelsiini täysmehujen hinta nousee tasaista tahtia, pari kuukautta sitten se oli euron ja nyt se on jo joissain kaupoissa 1.30e. Hämmästyttää ja kummastuttaa. Jouduin siirtymään eldoradon 79sntin vastaavaan, tosin makuero on päätähuimaava, eldorado on hitusen kirpeämpi. Pidän enemmän Tropicin pehmeämmästä, kieltä hierovasta, hienovaraisesta mausta.

Blaba blablaa blabla blaa blaa blaa

Kuulumisiin taas sitten jonkin ajan päästä.

Plöts.