855900.jpg

Ooooooh!! Siitä onkin jo tovi kun viimeksi oikein istumalla istun intahwebin ihmeellisessa maailmassa ja löysin aikaa kirjoittaa entryn. Yksi syy on se että nyt minulla ei ole tällä hetkellä laajakaistaliittymää noin kolmeen viikkoon, pihkuran pahkurat, miten selviän ilman internet relay chattia, gaimia, azureusta ja neljää vakio internet sivua jotka koluan päivittäin sata kertaa.

Syitä kysytte? Ai ette kysy, noh kerron silti. Nyt on muutto lähestulkoon valmis, siksi ei ole vielä maailmanlaajuista verkkoa uudella kämpällä, Soneralla kun kestää siinä siirtämisessä. Enää ei puutu muutosta kuin keittiönpöytä sekä tuolit, jotka vien tänään, ellen jopa heti kohta tämän entryn jälkeen, sekä Siskolta ja kummilangolta/lankokummilta ostettu sohva. Ne pitäisi vielä roudata sinne ja tietenkin kaupasta pitää käydä ostamassa pienehkö tietokonepöytä sekä -tuoli ja pari mattoa. Matoilla ei ole kiire, tahdon lähinnä nyt sen sohvan sinne, pääsen makoilemaan ja katselemaan elokuvia, animea ja nyt uuden uutukaisella digitalilaatikolla JIM:ltä tee-se-itse ohjelmia, harmi vain kun niitä katsoo niin rupeaa itsekkin tekemään mieli puuhastamaan jotain, varsinkin jos noissa ohjelmissa tyypit sekä hemmot tekee puusta jotain, puuseppä kun itsekkin olen.

Tänään sitten hoidin osoitteenmuutoksen, pyörän vanhalta kämpältä ja ilmoitin Egmont-kustannukselle uuden osoitteen että osaavat lähettää joka toisen kuukauden voimapommin postilaatikkoon, kyllä, puhun nyt Ryhmä-X lehdestä, nimi on varsin typerä koska olen tottunut käyttämään X-Men nimeä.

Torstaina palautan entiselle vuokranantajalle avaimet ja voin sanoa heihei entiselle hornanpätsille, oikeastaan olen jo sanonut mutta noin niinkuin lopullisesti.

Nyt kun minulla ei ole säännöllistä mahdollisuutta(vielä) käydä internetissä olen hikoillut muuton aikana, kuusi päivää putkeen puhdasta hikoilua, paras tulokseni oli yhden päivän aikana neljä(4) täysin hiestä läpimärkää t-paitaa. En toviin tahdo hikoilla noin paljon, viimeksi hikoilin samallalailla armeijan harmaissa.

Iltaisin olen sitten katsellut näköradiota ja Get Backers animea, siinä on kyllä niin puhdas shounen-anime että oksat pois. 54:stä jaksosta olen katsonut nyt 23 ja en vieläkään oikein tiedä missä se juonen punainenlanka menee mutta ei sillä väliä kunhan on vain toimintaa. Ja sitä toimintaahan sitten riittääkin, joka jaksossa taistellaan ja jokaisella hahmolla on ylitselyöviä erikoiskykyjä. Huomenna ehkä pääsen katsomaan Disneyn kokoillan animaatioita, 38gb:tä tulossa, kääk warea iik. Niistä pitää ensimmäisenä katsoa joko Hiidenpata tai Aristokatit tai ehkä kenties Aladdin. Vaikka yleensä Disneyn piirretyissä on laadukas suomidubbi niin alkuperäisäänet on aina vaan paremmat, varsinkin Aladdinissa jossa Hengen äänenä on Robin Williams vaikka tosin Vesku Loiri teki parhaimman roolinsa Hengen äänenä, äh noh kumminkin alkuperäisäänet voittaa dubit 150-1.

Nyt taidan siirtyä taas jälleen kerran tupakalle ja sen jälkeen kenties mehulle, saas nähdä, voi olla että juon Tehonkin.