823885.jpg
Kävin sitten ostamassa Yoshi's Island DS:n Nintendo DS:lle. Aikaisemmin kerroin että pohdin sen ja Trauma Centerin välillä ja että ensi kuussa hankin. Tein laskutoimituksia, tai oikeastaan vain yhden laskutoimituksen mutta senkin tein noin 10 kertaa ollakseni varma ja niin sitten lähdin ukkosessa ja kaatosateessa Prismaan, suoraan pelihyllyille ja kassan kautta takaisin.

Huomenna pääsen ensimmäiset tavarat siirtämään uuteen kämppään, hurraa, tätä on odotettu ainakin kahdesta syystä. Ensinnäkin saan tilaa tähän "tilaihmeeseen" ja toisekseen saan ne tavarat tieltä kun ensi viikon maanantaina vuokraisäntä tulee esittelemään tätä loukkoa jollekkin tulevalle vuokralaiselle. Lähdemme siksi aikaa kissan ja arvotavaroiden, lähinnä tietokoneen kanssa karuun. Manu menee porukoille toviksi ja itse menen tekemään vuokrasopimuksen. Voipi olla että samana päivänä laitetaan kaverin koneelle Ubuntu Linux, jos ei sinä päivänä niin seuraavana kaiketi. Onneksi kamu lupautui muuttoavuksi niin saan tuon ison koivuisen tv-tasonkin sitten siirrettyä sinne uuteen.

Tein tänään merkillisen huomion itsestäni, vessamaassa aikaa vietellessäni luin uusinta Pelit-lehteä, siinä oli juttua Forza Motorsport 2:sta ja kyseinen peli herätti mielenkiinnon. En yleensä pidä autopeleistä paria poikkeusta lukuunottamatta, Burnoutit ja Tokyo Extreme Racer on ne poikkeukset. Ajattelin hankkia vanhalle mustalle laatikolle, minun musta laatikko tosin on se Crystal Xbox, Forza Motorsport 1:sen, onneksi siihen ei mene rahaa.