Käväistyäni lähikaupassa ostamassa poikamiehen luksus-gourmet aterian joka koostuu neljästä Eldorado valmis hampurilaisesta, Teho energiajuomasta ja limpparista. Yleensä tällainen kauppareissu kestää noin 15 minuuttia, eli 5 minuuttia kävellessä kauppaan, 5 minuuttia ostoksien tekemiseen ja 5 minuuttia kävellessä takaisin kämpille.

Tällä kertaa reissu venähti hieman pidemmäksi kun valitsin limpparia, ajattelin vaihtaa merkkiä kun rupeaa nuo kola-juomat närästämään. Vaihtoehtoina oli Jaffa, Fanta, Sprite ja joku halppispirkka-Jaffa. Ensi alkuun poistin valinnoista tietenkin tuon pirkkakuran ja seuraavaksi Jaffan ja Spriten, eli jäljelle jäi Fanta ja sen eri maut.

Jestas sentään kun oli vaikea päätös, Funky orange, Funky orange free ja Free apple pear. Mitä niistä nyt valita. Orange freetä en tietenkään valinnut kun se maistuu likavedeltä. Mietin pitkään sitä apple pearia, miltä se maistuisi, uskaltaisinko elää reunalla, olisiko makuelämys parin euron arvoinen. Tulin siihen tulokseen että otetaan varman päälle, valitsin siis sen Funky orangen. Ajattelin että entä jos se apple pear on pahaa, sehän olisi sitten rahan tuhlausta.

Palatessani takaisin kämpille, aukaustuani asunnon oven, törmäsin kuumaan ilmaan, sitä ei päässyt pakoon. Eikai näillä helteillä, varsinkin kun kämppä on niinkin tilava kuin 23.5m² ja aurinko porottaa kokopäivän ikkunasta sisään, yhtälöön kun heitetään mukaan kaikki tavarat jotka ovat muuttoa varten laitettu tuon yllämainitun neliömetrin sisään niin ilma on todella raskas, tunkkainen ja kuuma. Kissakaan ei ole viikkoon saanut ravauskohtauksia.

Onneksi ensi viikolla pääsee muuttamaan isompaan, parempaan ja paremmalla paikalla olevaan asuntoon.

Sitä odotellessa on aika kääriä sätkä, lämmittää pari purilaista ja katsoa Hard Boiled loppuun.