838340.jpg

Katsoin eilen Grindhouse, Rodriquez/Tarantino double feature elokuvan jälkimmäisen kuvanautinnon eli Deathproofin. Herranjestas miten hyvin kuvattu elokuva, taattua Tarantino laatua. Ainoa miinuspuoli oli ehkä hieman löysä juoni mutta kyseinen filmi sisälsi Tarantinon tavaramerkkejä, pitkiä keskusteluja turhanpäiväisestä, hyvät kuvakulmat ja viitteitä edellisiin Tarantinon elokuviin. Jätin tarkoituksella mainitsematta Tarantinon näkyvimmän tavaramerkin eli elokuvan aikajanan, koska en ole aivan varma siitä tapahtuiko elokuvan loppukohtaus ennen vai jälkeen elokuvan alkukohtausta, vaikea sanoa kun ei ollut tekstityksiä ja vaikka englannin kuullun ymmärtäminen on loistava niin joissakin kohtauksissa oli niin paksua etelävaltioiden murretta että oli vaikea hahmottaa mitä henkilöt puhuivat, tosin kaiken tarvitsevan ymmärsin. Suosittelen katsomaan.

Ai niin! Kurt Russel teki parhaimman roolisuorituksensa mielestäni, loistava näyttelijä. Juuri tällaisissa elokuvissa näyttelijänlahjat tulevat esiin, elokuvat jossa on paljon puhetta ja kasvoja kuvataan niin ilmeillä ja eleillä on suuri osa. Täyden kympin suoritus Snake Plisskeniltä!

Planet Terroria en ole vielä jaksanut katsoa, vaikka Robert Rodriquez on loistava säveltäjä/ohjaaja ja teki erinomaista jälkeä Sin City elokuvassa niin ei suoraan sanottuna oikein edes kiinnosta Planet Terror. Toki se voi yllättää sitten kun kerkeän sen katsomaan, kun en tiedä mitään kyseisestä elokuvasta.

Vielä vähän Grindhousesta, ne "trailerit" elokuvien alussa ovat parhautta. Oikeastaan toivoisin että tekisivät niistä oikeat elokuvat, ainakin Machetesta! Danny Trejo + Tarantino + älyvapaa juoni + splatter = Laatua. Slogan on myös huippu, se on tuo entryn otsikko.

Nyt muihin asioihin. Kävin tänään työkkärissä, tekemässä vuokrasopimuksen ja muita siihen liittyviä asioita. Työvoimatoimistolla sain vastauksia ja ne oli positiivisia, niistä ei vielä sen enempää. Muutto alkaa tänään ja viikonloppuna saan varmaankin jo sängyn roudattua niin voin alkaa jo yöpymään siellä. Saas nähdä miten kissa reagoi, on ainakin enemmän tilaa ravata. Hurraa!! Vihdoin!!

Sen pidemmittä puheitta, tupakka ja valmisteluja.