831374.jpg 

Eilen pelattiin kaverin kanssa Forza Motorsporttia ja tultiin siihen tulokseen että se on loistava autopeli. Yhdessä vaiheessa kerkesin sanomaan että harmi kun tässä ei ole Toyota Truenoa, tuota legendaarista Corollaa, niin eikös se heti kun sen olin sanonut niin ilmestynyt autotalliin. Seuraava suunnitelma olikin sitten tuunata siitä järkyttävän nopea vehje.

Saatin se sitten russattua alimmasta luokasta (D4) korkeimpaan luokkaan (S4), jokaisessa luokassa on neljä alaluokkaa, eli D4-D1, C4-C1 ja niin edespäin. Auto jossa oli vähän yli sata hevosvoimaa ja kiihtyvyys nollasta sataan 8.1 on nyt lähemmäs kolmesataa hevosvoimaa ja kiihtyvyys nollasta sataan 4.4. Hachiroku on nyt kuin raketti ja päihittää jopa tehdas ferrarit.

Se miksi minä halusin juuri tuon auton, oli se että se on myös legendaarinen auto jolla aloitettiin driftaaminen mutta se on myöskin manga- ja animesarjassa nimeltä Initial D pääosassa. Kyseisen sarjan päähahmo Takumi ajaa isänsä tofuliikkeen autolla joka on juuri tuo Toyota Trueno.