835255.jpg

Die Hard 4.0... Parasta toimintaa mitä olen nähnyt, vaikka toki Hard Boiled on erittäin hyvä toimintakuva niin jopa se kalpenee uusimman Die Hardin rinnalla.

Bruce Willis on kova jätkä potenssiin viisi. Elokuva on täyttä toimintaa alusta loppuun asti, vain pari hengähdystaukoa ja sitten jatketaan. John McClane tuhoaa autoja lähes jokaisessa kohtauksessa. Trailerissakin oleva kohtaus jossa McClane tappaa helikopterin autolla ei ole mitään verrattuna kohtaukseen joka tapahtuu sähkövoimalassa.

Tämä elokuva on niin älytön, älyvapaa ja aivoton että suosittelen sitä kaikille Die Hard elokuvista ja muutenkin kunnon rymistelykuvista pitäville.

Seuraavaksi vuorossa Grindhouse eli Tarantinon ohjaama Deathproof ja Rodriquezin ohjaama Planet terror. Odotan kovasti Kurt Russelin roolisuoritusta, Tarantino itse sanoi: "Snake Plissken is BACK!!" ja jos tuohon on uskominen niin Russel tulee olevaan äijistä äijin tuossa leffassa.

Myöhemmin tänään postaan vielä tämän päiväisestä ja tulevasta.


"Last time I saw your girlfriend, she was in the bottom of the elevatorshaft and an SUV round up her ass!" - John McClane