Jahas, viimeinen lamppu valaisimesta vetää viimeisiään, en aio vaihtaa, se olkoon seuraavan asukin huoli ja murhe, har har har.

Eilinen päivä koetteli hermoja, tai oikeastaa ilta. Heräsin puolenpäivän aikoihin ja aloitin laatikoiden siirtämisen autoon, 6 kertaa ylös ja alas kolmet rappuset alkoi tuntumaan kehossa, hiki virtasi valtoimenaan ja aurinko porotti suoraan silmään. Kun olin saanut laatikot siirrettyä lähdin uudelle kämpille päin. Onneksi siellä on vain kahdet portaat joten kipuaminen lyheni hieman. Kahta viimeistä laatikkoa kantaessa voimat alkoi olla äärimmäisen loppu ja paita oli läpimärkä hiestä. Minä olen niitä ihmisiä jotka hikoilee pienemmästäkin ja se ei liity kuntoon mitenkään.

Päästyäni takaisin vanhalle kämpille painuin suihkuun ja söin jotain. 5 tunnin yöunilla rehkiminen otti osansa joten otin pienet päikkärit. Heräsin kun äiti soitti ja lähdin porukoille syömään. Päänsärky oli kolkuttamassa takaraivoa, porukoitten pihassa sitten se iski, jyskyttävä päänsärky.

En antanut sen haitata. Siirtelin usb-kovalevylle Forza Motorsportin ja pelailin Yoshi's Island DS:ää. Kahdeksan aikaan en enää pystynyt olemaan kun seitsemän pientä kääpiötä etsiskeli aivojeni sisältä timantteja. Lähdin sitten ostamaan Buranaa. Onneksi se helpotti nopeasti.

Nyt päästään siihen hermoja koettelevaan osioon. Kämpillä sitten laitoin usb-kovarin koneeseen kiinni, xbox päälle ja johto hubiin kiinni, oli aika siirtää Forza Xboxin kiintolevylle. Yhdistin FTP-ohjelmalla koneen xboxiin ja aloitin siirron. Ihmettelin siirron hitautta ja loppujen lopuksi siirto jonka pitäisi kestää 10-15 minuuttia pelin koosta riippuen, kesti nyt 4 tuntia. Kolmelta yöllä luovutin ja annoin koko pelin olla.

Tänään sitten otin porukoille mukaan Xboxin ja verkkokaapelin. Tein samat hommat kuin aikaisemmin mutta nyt ei koko systeemi toiminut, tunnin yritin saada tietokonetta ymmärtämään että se pirun rj45-kaapeli on kiinni kummassakin laitteessa. Huokaisin ja lähdin takaisin kämpille hakemaan uutta johtoa mutta nyt otin varman päälle, matkaan tarttui myös tyhjä DVD-levy. Kämpillä sitten poltin Forzan sille levylle.

Porukoitten luona sitten testasin sitä uutta johtoa... no eihän se tietenkään toiminut, joten siirsin sitten sen DVD-levyn kautta pelin sinne Xboxiin. Homma toimi nätisti ja sain vihdoinkin sen pelin toimimaan. Nyt sitä olen pelannut n. 4 tuntia. Nürburgring on loistava rata!

Nyt on nälkä joten taidan syödä pari näkkäriä ja miettiä mitä tekisin.