928878.jpg
My sword is blunt but it's three times heavier and three times larger than normal sword. So hope that you'll die from the impact or you'll be in lot of pain -Guts, Berserk

Ah, Berserk. Oikeasti on vaikeaa löytää parempaa animea tai mangaa, tulin siihen tulokseen kun nyt neljättä kertaa olen katsomassa Berserkiä läpi niin kyllä se menee jopa nyrkkeily animen ja mangan Hajime No Ippon edellekkin. Mukaansa tempaava tarina, hyvät hahmot ja turhat jorinat jätetty sikseen. Veri lentää ja toimintaa löytyy mutta kyseinen sarja pistää myös miettimään.

Uusin Apocalyptica jytää, täyttä rautaa sekin.

Uusin Foo Fighters rautaa, jytä musaa sekin.

Keskiviikkona sitten pääsen hankkimaan tavaroita joita olen pitkän aikaan haaveillut, kun on hieman ylimääräistä käytettävänä ajattelin ostaa itselleni maastokuvioiset reisitaskuhousut jossa on remmejä ja kaikenlaisia lisukkeita ja pari sormusta sormia koristamaan. En ole aikaisemmin pukeutumiseeni kiinnittänyt huomiota mutta olen aina haaveillut että näyttäisin sentään itseltäni, jota kyllä näytänkin, mutta noin niinkuin enemmän. Vaikea selittää mutta olkoot, en välitä, olen itseni.

Olen haaveillut toisesta tatuoinnistakin jo jonkin aikaa, sen aika koittaa aikaisintaan ensi vuoden loppupuolella. Mietin myös ottaisinko korvikset takaisin, harmikseni en tiedä uskallanko kun viimeksi tulehtui oikean korvan rusto. Vasemman puoleisen korvanlehdessä oleva reikä olisi vielä auki muut ovat jo umpeutuneet, kiitos armeijan harmaiden, niiden takia jouduin ottamaan ne pois.

Olen myös harkinnut että DVD-soitin pitäisi hankkia, sellainen joka toistaa divx ja xvid, avi, mpeg, mp3, ogm ja mkv tiedostoja, harmi vain ettei noissa halvimmissa laitteissa ole kuin tuo divx tuki joka kattaa avit ja mpegt. Toisaalta en tiedä onko niissä huippulaitteissakaan tukea ogm ja mkv tiedostoille. Myös sellainen multimediapuhelin olisi kiva, jossa olisi fm-radio, mp3-soitin, hienot valikot ja isonäyttö ja kaikkea turhaa pikkukivaa. Sellainen möhkäle olisi hyödyllinen kun niissä rupeaa olemaan enemmän muistia kuin minun kahdessa mp3-soittimessa yhteensä (128mb ja 256mb) ja se kulkisi aina mukana. Välillä siellä kurssilla harmittaa kun en sitten ollutkaan muistanut ottaa sitä ämppäriä mukaan, olisi voinut työn lomassa kuunnella musiikkia. Nekin on kyllä niin pirun hintavia ettei vielä sellaiseen ole varaa, ne multimedia luurit siis. Katsotaan sitä sitten marraskuun loppuvaiheissa, jos vaikka silloin sellaisen hankkisi.

Tupakka ja kahvia, ne maistuvat hyvälle yhdessä ja irrallaan