Joo-o, tulee olemaan piukat paikat, tarkistin juuri äsken tilin saldon ja se ei näyttänyt hyvältä, tästä saan syyttää ihan itseäni. Odottelen edelleenkin tasauslaskua edellisen kämpän sähköstä ja vedestä, en osaa sanoa luotinko liikaa siihen että se tulee tällä viikolla mutta olisi kuitenkin pitänyt olla ostamatta viihdykkeitä. Ostin toissapäivänä Jackie Chan Early Collection DVD:n 15:sta eurolla ja tänään Paluu Tulevaisuuteen DVD:n 7:llä eurolla. Noihin lisätään sitten vielä ne pakolliset muonitus tarvikkeet niin äkkiä ponnahtaa kummankin hinta lähemmäs 20:tä euroa.

Nooh, kyllä tämä tästä. Maanantaina maksan sohvan tai ainakin leijonanosan siitä siskolle ja lankomiehelle. Voi olla että joudun maksamaan nyt 100e ja loput sitten myöhemmin tässä kuussa. (Tiedän että luet tätä niin heitä kommentilla jos sopii että maanantaina laitan saturaisen tulemaan.)

Kissat sitten nahisteli eilen ja oli vaikea sanoa kumpi oli voittaja, nimittäin vuorotellen toinen juoksi toista pakoon. Näytti välillä että vanhempi olisi ollut häviöllä. Kynsiä ja hampaita ei onneksi mittelössä ollut mukana, muuten oli kaikki keinot sallittuja. Nahistelun tuloksena oli se että nyt molemmat voivat olla sängyllä tai sohvalla samaan aikaan ilman että vanhempi murisee tai sähisee ja muutenkin vanhempi on rennompi ja nukkuu kuin tukki. Voin jättää ne siis ihan huoletta toviksi kahestaan, äskenkin olin tunnin poissa ja kaikki oli paikoillaan ja kummatkin kissat kunnossa. Tosin huolestuin hiukan kun vanhempi kissa oli kadonnut, ainoastaan pikkuinen tuli naukuen vastaan. Lopulta vanhempi kissa löytyi sitten keittiön kaapista, oli pirulainen mennyt sinne vaikka lupaa sillä ei ole, päätin kuitenkin olla ottamatta suihkepulloa esiin.

Nyt on hieman nälkä joten taidan siirtyä syömään jotain mitä kaapista satun löytämään, mutta sitä ennen käyn tarkistamassa postilaatikon jos se tasauslasku olisikin tässä tunnin aikana tullutkin sinne. Oudot ajat milloin tänne saapuu posti, entisessä se oli tasan tarkkaan kello 11, täällä se on 10-12 välillä.