868473.jpg
Siitä on taas vierähtänyt tovi edellisestä entrystä vaikka mahdollisuuksia kirjoittaa on ollut lähes joka päivä, omaksi harmikseni en vain osaa tuosta noin vain kirjoittaa uutta entryä muualta kuin omalta koneeltani omassa rauhassa mutta nyt on taas pieni hetki rustata jotain tästä porukoitten masinaalta.

Interwebbi ei ole vielä auennut kämpille, veikkaan että se on toiminta kunnossa viikon tai parin päästä. Mutta, nyt on sitten sohvat ja pelit uudella kämpillä, tänään laitan keittiöön verhot ja sitten ei tarvitse huolehtia kuin eteiseen jonkinlainen matto ja huoneesen kattolamppu. Palautin entisen kämpän avaimet joten tästä lähtien sanon tätä nykyistä kämppää kämpäksi.

Pääsin sitten sinne työvoimakoulutukseen, hellurei, nyt ei tarvitse taas hikoilla stressin ja jännityksen vuoksi, joten that's it siitä asiasta.

Hairahduin sitten taas ostamaan pelin, oliko se keskiviikkona, kyllä keskiviikkona hankin uuden tulokkaan hyllyyni. Kyseessä on Kingdom Hearts 2 ja ei maksanut kuin 19€ joten erittäin edullinen ostos. Hieman pettynyt olen yhteen asiaan mikä oli ykkösosassa paremmin tehty. Siinä missä ensimmäisessä osassa vietettiin aikaa todella paljon yhdessä paikassa niin toisessa tulemisessa uudet paikat mennään lähes juoksemalla, tosin olen vasta 8 tuntia kerennyt pelaamaan ja nyt alkaa vaikuttamaan siltä että ruvetaan nuuskimaan nurkissa pidemmän aikaa.

Taistelusysteemi on paljon parempi kuin edellisessä, paljon monipuolisempi ja kätevämpi. Pelissä edelleen seikkaillaan ykkösosasta tunnetuilla hahmoilla, eli Soralla, Akulla ja Hessulla. Sora on aina vakiona ryhmässä mukana mutta Akun ja Hessun voi vaihtaa tilaisuuden tullen toiseen hahmoon, viimeksi ryhmässä oli mukana Mulan ja sitä ennen Kaunottaren ja Hirviön Hirviö. Ai niin, kyseessä on siis Square Enixin ja Disneyn yhteistyössä tehty seikkailuroolipeli. Ykkösosa oli loistava ja samaa rataa on tämä toinenkin. Tosin tahtoisin langattoman ohjaimen koska Playstation 2:sen ohjaimen johto on hieman liian lyhyt kun sohvalta pelailen ja enää en tänään kerkiä kauppoihin katsomaan jos löytyisi sellaista vempelettä.

Kyseisessä pelissä on joukko kovia nimiä ääninäyttelemässä, muutaman mainitakseni joukosta löytyy, Christopher Lee (Saruman, Count Dooku) pääpahiksen äänenä, James Earl Jones (Darth Vader) Mufasan äänenä, Dan Castelanetta (Homer Simpson yms) Hengen äänenä ja James Woods, en muista kenen äänenä hän on.

Suosittelen kaikille jotka vähäänkään pitää Disneystä ja Square Enixin mahtavasta taidosta luoda mukaansa tempaavia hahmoja ja tarinoita! Menkää kauppaan ja ostakaa Playstation 2 slimline, mukana kaksi ohjainta ja muisti kortti, hintaa noin 150-200e ja Kingdom Hearts 1 ja 2 yhteis hintaan 60e koska kumpikin on jo platinum versioita.

Itse haluaisin vielä ostaa Phoenix Wrigth: Ace Attorneyn, Castlevania: Potrait of Ruinin ja Dawn of Sorrow:n ja Elite Beat Agentsin Nintendo DS:lle, Metrohousut ja langattoman ohjaimen PS2:lle.

Nyt kahvia ja *pärinää* tupakka