Surffatessani tuossa äsken interverkon säälimättömässä, anteeksi antamattomassa binaarimaailmassa vastaan tuli sivu jossa pystyi testaamaan itseään. Juuri niitä "Millainen olet?", "Mikä on henkinen ikäsi?" "Pyyhitkö takapuolesi oikealla vai vasemmalla kädellä?" testejä. Rupesin miettimään että miksi niitä testejä tehdään ja kuka niitä tekee. Itse en tarvitse tehdä noita testejä, toki olen niitä kokeillut ja saanut vastaukseksi ihan päinvastaista mitä tiedän itse olevani. En tarvitse testejä tietääkseni minkälainen persoona minulla on, tiedän olevani kyyninen ja realisti, osaan ottaa elämästäni kaiken irti, tiedän mistä pidän ja mistä en pidä sitten ollenkaan. Ja nyt muutamat jotka lukevat tätä sanovat minua tosikoksi, pyh ja hah, jokainen ihminen on jollain tasolla tosikko. On asioita joita kohtaan pitää olla järkkymätön kalkkis ja ne ovat pankkiasiat, laskut ja Super Mario Bros.

Mikä ihme on myös noilla mainosbannereilla, tai ei niitä voi bannereiksi kutsua eikä kyllä pop-up ikkunoiksikaan. Telkku.com:ssa käydessäni tovi sitten tuli sellainen mainos, mainos joka täyttää viisi kuudesosaa koko näytöstä jättäen vain pari hassua pikseliä näytönreunoille, tietenkin se on myös flashpohjainen mainos, on ääntä ja paljon liikkuvaa kuvaa. Mitä sitten se mainosikkuna jota ei voi sulkea joka peittää näkymän koko ruudulla mainosti... no mitä muutakaan kuin BIG BROTHERIA!! Helvetin iso silmä katselee minua suoraan silmiin ja taustalla pauhaa joku pimputus. Huokaus, minua ei kiinnosta sellaiset mainokset ja Big Brotherista puhumattakaan. En ymmärrä mikä tuollaisissa tosi-tv ohjelmissa ihmisiä kiehtoo, onko niitten elämä sitten niin tylsää ettei voi katsoa peiliin, siihen kun katsoo niin siinä on oikeasti se kaikkein mielenkiintoisin tosi-tv, oma itsensä, miksi pitää katsoa kun tusina ääliöitä on suljettuna neljän seinän sisälle jotka eivät tee mitään ja kiljuvat kun saavat yhden oluen, sitten ne kertoilee toisilleen "hauskoja" juttuja mitä niille on tapahtunut, "Siinä se sitten makoili toinen sukka jalanpäässä roikkumassa raapien mahaansa, eikö olekkin hauskaa, siis kuvitelkaa sukka ja raapii mahaansa" HAHHAHHAHHAA NO EI OLE, ulos ohjelmistosta mokama moska. Tämä on minun mielipide, toiset pitävät tällaisista ohjelmista ja suotakoon se heille, minuun ne eivät uppoa ja osuminenkin menee kilometri kaupalla ohi.

Formulat, voi tavaton, tarkoitan noita koosteita joissa Kyllönen on äänessä, "Tervetuloa tänne... Seuraamaan mielenkiintoista osakilpailua jossa jännitämme lentääkö peipponen Kimin otsaluuhun ja saako Kovalainen lähikiskalta ostettua jäätelötötterön" Kyllösellä voitaisiin heittää vesilintua tai oikeastaan sillä vesilinnulla Kyllöstä, ärsyttää kuulla edes sen selostusta joka on kuin se kertoisi iltasatua kaksivuotiaalle lapselle.

Irkissä pari päivää sitten muutama jannu sitten oli suorastaa liekeissä siitä kun McLaren sai ne sakot, buuuuuuuuuuhuuuuuu, who gives a rats ass, "Siis voi helvetin suatanan hemmetin hitto, kyllä on hitto... 72 miljoonaa, ihan perseestä". Piti jannuilta kysyä että miksi ne on niin tuohtuneita kyseisestä asiasta, ei se niitten elämään pitäisi vaikuttaa, varsinkaan kun ne ei joudu sitä sakkoa maksamaan. Sitten ymmärtäisin jos ne joutuisi maksamaan mutta ei, pitää vauhkota turhasta.

MM-jääkiekko on toinen mitä en ymmärrä, kun Suomi voittaa ottelun niin kaikissa lehdissä ja eetterissä hehkutetaan sitä mutta annas olla kun maajoukkue häviää, Suomi sanasta ei ole jälkeäkään vaan silloin ilmoitetaan että Leijonat hävisi, ihankuin ne eivät enää olekkaan suomalaisia. Sitten jos Suomi ihmeen kaupalla pääsee loppuotteluun niin koko maa itkee kun ne häviää sen, ihan kuin se on maailmanloppu. Toki olisi hienoa nähdä suomen voitto mutta se riehuminen ja mölinä häviämisen johdosta on typerää, ei ne sohvaperunat jotka seuraavat ottelua ole mukana siellä jäällä, hyvähän se on haukkua ja neuvoa omasta mukavasta kuopasta joka siihen sohvaan on muotoutunut vuosien varrella, ei sitä tarvitse itkeä seuraavaa vuosisataa, voi voi kun ne nyt taas möhlivät sadannen kerran tuon loppuottelun, kyllä ne on surkeita, EI SE EDELLENKÄÄN teidän elämään vaikuta millään tavalla, voittivat tai hävisivät, ei kurkun hinta nouse häviön takia tai ei perunoiden hinnat laske voiton takia, elämä jatkuu. Itsekkin katson urheilua jossain määrin mutta en samalla tavalla kuin nuo vauhkot, katson sitä sen viihteellisen arvon takia, esimerkiksi nyrkkeily, minulle on ihan sama voittaako vyönhallitsija vai haastaja, kuhan se on viihdyttävä ottelu.

Nyt tupakki ja Soul Calibur 3:sta