Tästä lähtien en yritä keksiä mitään sutjakkaa ja sopivaa otsikkoa, laitan mitä mieleen tulee, tuokin on legendaarinen sitaatti Castlevania: Symphony of the Night pelistä.

Tänään oli toinen päivä työvoimakoulutusta. Tänäänkin pääsin aikaisemmin pois, eilen päästiin kaikki yhdentoista maissa, katsottiin paikat yms. Tänään sitten neljä jannua, minä siihen mukaan luettuna, päästiin pois koska meillä oli tulityökortit. Kouluttaja katsoi parhaakseen että meidän ei tarvitse osallistua kahdentoista jälkeiseen oppituntiin, muut jäivät sinne sitten lukemaan kalvoilta tulitöistä ja turvallisuudesta. Toki olisin itsekkin voinut jäädä noin kertauksen vuoksi, kun ei ne asiat ole ihan lähituntumassa mutta ajattelin mukavuuden haluisena lähteä hieman aikaisemmin sitten kun kouluttaja itse niin ehdotti. Huomenna kuulemma katsellaan sitten ihan sitä työskentelyä.

Sanoisinko että siellä on rennohko meininki, kahvitauot olisivat oikeasti sen 15 minuuttia mutta kouluttajat venyttävät sen puoleen tuntiin, mikä ei ole yhtään huono asia kun ottaa huomioon että pitää mennä aika kauas kahville jos sitä haluaa nauttia, koulutustiloissa ei näet ole minkäänlaista taukotupaa tms.

Pariin jannun kanssa olen jutustellut tauoilla, ihan mukavilta hepuilta vaikuttaa.

Nyt syön, poltan tupakan ja käyn ostamassa tupakkaa. Seuraavaan kertaan.