...jotta voisin ampua typerien ihmisten naamat irti. Ai että, niin mukava päivä vielä oli menossa mutta senkin pilaamiseen tarvitaan vain kourallinen henkilöitä jotka huomauttavat yhdyssana virheestä. Hehän tietenkin osaavat kirjoittaa täydellistä suomea, annan esimerkin minkälaisista tolloista on kyse.

-"Sen vaan sanon että notta jotta en enään kyllä jaksa lähteen ulkoiluttaan koiraan vaan tahdon valittaan siitä notta kissa tippus puusta"

Kun minä tein yhdyssana virheen siitä huomautettiin sanalla "lappeen Ranta" ja sitä ennen oli käyty keskustelua yläpuolella olevan esimerkki lauseen lailla. Muutenkin se keskustelu oli sitä tavanmukaista "voi että voi voi kun nyt kyllä ahdistaa yhyy byhyy jestas vieköön" tyyliä. Mitä sellaiseen voi sanoa, kun olen huomannut että mitkään sanat ei auta tai mikään naurata kun ne odottavat sitä erittäin maagista, oikein velhomaisen fantasiamaista abra-kadabra-alakazam taikasanaa joka korjaisi kaikki maailman murheet, lopettaisi nälän hädän ja parantaisi Elli-Nooran Kyllilylli lemmikki marsun mahavaivat. Ai että sapettaa... korjaan

Ai jotta notta nyt meinaa alkaan sapettaan.