Olo on kuin mankelin lävitse työnnetyllä kuivalla pierulla. Eilen oli kuumetta hiukan jonka sain onneksi tippumaan, eli nyt ei ole kuumetta mutta muuten joka paikkaa kolottaa. Tuntuu kuin kallossa olisi 5 barin paine, nenä on tukossa kuin täyteen ympätty musketin piippu, nielu on yhtä karhea kuin kissan kieli ja joka kerran kun vedän hengeä sierainten kautta korvat vinkuu kuin maailmanloppu olisi kahden minuutin päässä.

Ja silti lähdin kurssille. Moni olisi jäänyt vällyjen alle piereskelemään ja voivottelemaan mutta minä päätin kuitenkin lähteä, tämä kait johtunee siitä kun pentunakin oli kipeä, jos ei ollut kuumetta vaikka pää räjähtäisi niin silloin mennään kouluun, ei vastaväitteitä.

Tosin en varmaan kyllä jaksa tehdä yhtikäs mitään, siellä hallin puolella jonne menemme nyt ruokkiksen jälkeen, kuin seisoa paikoillani kuin vastasyntynyt, hölmistyneenä, tai istua kuin kuollut, hölmistyneenä. Aamupäivä meni suhtkoht huolettomasti, käytiin yritysvierailulla ja istuttiin sitten teorialuokassa.

Onomnomnom, nyt tekisi Finrexin Neo terää.

Ostin toissapäivänä Nintendo Wii:n mutta siitä sitten myöhemmin kuhan jaksan kirjoittaa enemmän.