13.4.2008: Seikkailin NetAnttilan sivuille ja tilasin Xbox360:sen.

17.4.2008: Xbox360 saapui paikalliseen postiin josta kävin sen hakemassa, oi sitä riemua.

19.4.2008: Xbox360:n levyasema hajoaa.

21.4.2008: Lähetän Xbox360:n asiakaspalautuksena Anttilan takuuhuoltoon.

29.4.2008: Lähetän sähköpostia NetAnttilaan jossa kyselen että mikä mahtaa olla Xbox360:n kohtalo.

2.5.2008: NetAnttila vastaa sähköpostiin, se oli käsitelty ja lähetetty takaisin.

7.5.2008: Postilta saapuu tekstiviesti jossa sanotaan että NetAnttilan pakettisi on saapunut. Käyn ostamassa Grand Theft Auto 4:sen ja menen hakemaan Xbox360:ni. Aukaisen paketin ja sisällä ei ole pelikonsolia, sen sisällä oli kaksi VALOSUOJAA!!! Jonkun vantaalaisen hepun VALOSUOJIA!!

7.5.2008 klo 14.10: Soitan NetAnttilan asiakaspalveluun, siellä he eivät osanneet auttaa, sanoivat yhdistävänsä heidän takuupalvelun numeroon, hetken odottelun jälkeen asiakaspalvelun nainen sanoo että siellä on kahvitauko meneillään, antaa suoran numeron sinne ja sanoi että soittaisin viiden minuutin päästä uudelleen. Soitin viiden minuutin päästä, soitin kymmenen minuutin päästä, soitin viidentoista minuutin päästä... Soitin sinne yhteensä tunnin päästä. "Numeromme on ruuhkautunut, soittakaa hetken kuluttua uudelleen."

7.5.2008: klo 15.10: Hermot on saatanan kireällä, olen vihasta sinisenä, verenpaine vaarallisen korkealla. Puhelin tuuttaa ja siellä vastaa nainen, vihdoinkin, oi vihdoinkin. Aloitan puheluni: "Antti Keinonen päivää, nyt teillä on helvetin äkäinen asiakas puhelimessa". Selitän mitä olin paketistani löytänyt ja selviää että se minun Xbox360 on siellä Vantaalla. Hoidamme asian kuntoon, he lähettävät uuden Xboxin, suljetaan vanha lasku ja tilaus, palautetaan rahat siitä edellisestä ja hyvitetään 20e uudesta. Hyvä, kuulostaa kivalta. Luvattiin vielä että saattaisi jopa perjantaiksi saapua. Jes!

9.5.2008: Postilaatikossa ei ollut saapumisilmoitusta, joten ei kun soittamaan sinne saatanan Anttilaan. "Hei Antti Keinonen tässä päivää, plaa plaa plaa plaa, unohtivat antaa minulle lähetystunnuksen." Siinä sitten setvitään että mitäs helvettiä siellä on kaksi boxia tulossa, noh lopulta selvis että se toinen oli se valosuoja paketti. Nainen antoi sen tulossa olevan paketin tunnuksen. Postin sivuille katsomaan missäs se ois tulossa, voisi jopa olla mahdollista että sen saisi jo neljän jälkeen... Ja paskan vitun marjat. Eihän ne ollu vielä edes lähettäneet sitä matkaan. Ai että kyrvähtelee hermot.

Eli pääsen pelailemaan vasta ens viikolla, varmaan torstaina. Ai saatana että nyt kyrsii, viikonlopun yli joutuu odottelemaan. Oikein innolla odotan että mikähän sieltä tällä kertaa tulee, vispilä? Pölynimuri? Tehosekoitin? Tai ehkä valaisimet niihin valosuojiin?!

Jos sieltä tuleekin se minun Xbox niin pelolla pelailen sitä, ihan vain sen takia että mitä jos sekin hajoaa, sitten vasta sanan kaikella karulla merkityksellä vituttaakin lähettää sekin sinne takaisin ja taas sama rumba alkaa.

Siis miten voi olla näin huono munkki.

Menen istumaan sängynreunalle kun ei ole muutakaan tekemistä.